Mød journalisterne bag den anmelderroste “Statsministrene”

Torsdag den 21. september klokken 19-21
Kælderen, Kompagnistræde 13, København.

(NB: Hvis du var tilmeldt arr. i forvejen og havde indbetalt for gæster, behøver du ikke gøre det igen.)

Det er i sig selv en bedrift at samle fem, nulevende statsministre: Poul Schlüter, (K), Poul Nyrup Rasmussen, (S), Anders Fogh Rasmussen, (V), Lars Løkke Rasmussen, (V) og Helle Thorning-Schmidt, (S).

Men det er, hvad journalisterne Anne Sofie Kragh og Michael Dyrby har gjort. Fire søndage tager “Statsministrene” den bedste sendetid og danskerne ser med, når Thorning taler om, at det er hårdt at være kvinde i politik og når Løkke fortæller, at det også er sin sag at efterfølge Anders Fogh.

Tid og sted

Torsdag 21. september har vi i Publicistklubben æren og fornøjelsen af at høre de to tilrettelæggere fortælle om deres arbejde med de fem statsministre. Og stille spørgsmål til, hvordan de har gjort det.

Det foregår i Kælderen i Kompagnistræde 13 og der vil være mulighed for at købe drikkevarer undervejs. Ordstyrer er Elisabet Svane, politisk redaktør på Avisen Danmark – og helt subjektiv og begejstret, da hun igen og igen har anmeldt udsendelserne rosende.

 

Meld dig til på post@publicist.dk

Gratis for medlemmer, 100 kr. for gæster.

Betaling for gæster bedes ske til klubbens konto 6511 3050 525472.

Der er et begrænset antal pladser.