En alfahans kærlighedserklæring

Torsdag den 23. november klokken 19-21
Gyldendal Forlag. Bogstavporten, Pilestræde 51.

 

Lasse Jensen elsker at være journalist og han elsker journalistik. Derfor er hans anmelderroste – og kritiserede – biografi da også en stor kærlighedserklæring til journalistikken. Publicistklubben inviterer til en tur ’down memory lane’, hvor Lasse Jensen deler ud af erindringer såvel som holdninger til medieverdenen de sidste 50 år.

Anmelderne siger bl.a.:

”Lasse Jensens erindringer er et stærkt og velfortalt tilbageblik på mediebranchen, som den var engang. Dengang krigskorrespondenter var et helt særligt folkefærd med hang til adrenalinkick, og journalistik blev skyllet ned med en sjus. De er også et tilbageblik på to helt vidt forskellige virksomhedskulturer på DR og TV 2”
Lisbeth Knudsen, Information

”Det er en af den slags bøger, hvor siderne flere steder vender sig selv. Hvor man som læser vil videre, vil have mere, og det får man så også hos Lasse Jensen, der aldrig har været en mand af få ord. Det ved jeg, for jeg kender ham.”
Elisabet Svane, Fyens Stiftstidende

Tid og sted

Publicistklubben er stolte over at kunne præsentere Lasse Jensen i samtale med Nynne Bjerre Christensen. Arrangementet foregår d. 23. november kl. 19-21.

Arrangementet finder sted på Gyldendal Forlag. Indgang fra Bogstavporten, Pilestræde 51.

Meld dig til på post@publicist.dk

Gratis for medlemmer, 100 kr. for gæster.

Gæstebilletter til arrangementer købes på Billetto.

Der er et begrænset antal pladser.