Pierre Collignon tager os tilbage til virkeligheden

Onsdag den 30. maj kl. 19-21
Ubbes Vinhandel, Ny Vestergade 1, København.

Sæt kryds i kalenderen den 30. maj kl. 19. Her har vi besøg af fhv. chefredaktør på Jyllands-Posten, Pierre Collignon. Han er nu debatredaktør på Berlingske og aktuel med den roste bog: ”TILBAGE TIL VIRKELIGHEDEN – Kampen mod fake news, løgne og manipulationer”.

Det siger anmelderne:

Lisbeth Knudsen, TjekDet:

“... en af de vigtigste bøger om journalistikkens udvikling og udfordringer med stærke personlige holdninger til faget, der er skrevet på dansk i mange år. Og det er det indtil videre ubetinget bedste bidrag til at forstå og måske forsøge at finde vejen ud af den eksistentielle krise, vi befinder os i lige nu med svigtende tillid til medierne, demokratiet og politikerne.

Klaus Wivel skriver i Weekendavisen:

Tilbage til virkeligheden kommer som kaldet og bør vække til besindelse og læses vidt og bredt både blandt danskere i almindelighed og i de mere tilrøgede kroge af Journalisthøjskolen.

Lea Korsgaard i Berlingske:

“Der er tale om en veldokumenteret, vurderende og rationel bog, tro over for kendsgerninger, tydeligt i sit udgangspunkt. Og er det ikke netop dét, journalistikken har brug for?”

Pierre præsenterer sine konklusioner og diskuterer dem med folk fra bl.a. ”Tjek-det”-redaktionen.”

Læs mere og Pierre Collignon og hans bog her.

 

Tid, sted og billetter

Arrangementet finder sted onsdag d. 30. maj kl. 19-21.

Vi har fået lov til at bruge Ubbes Vinhandels stemningsfulde staldbygning i baggården. Indgang via porten. Det giver sig selv, at der kan købes et godt glas vin, inden vi går i gang og i pausen.

Medlemmer er gratis men kræver tilmelding på post@publicist.dk eller ved at hente (gratis) billet her.

Gæstebilletter koster 100 kr. og kan købes her.