FE-sagen: Presse på prøve

Er Danmark blevet til en bananrepublik, hvor hæderkronede embedsmænd fængsles for at pleje politiske interesser? Eller har flere mangeårige topfolk i efterretningstjenesterne lækkert landsskadelige oplysninger?
Begge hovedpersoner i en af de mest spektakulære sager i danmarkshistorien, tidligere spionchef Lars Findsen og Claus Hjort Frederiksen, var til stede ved mødet i Klub, hvor Publicistklubben holdt debat om FE-sagen. Claus Hjort som en del af panelet, Lars Findsen som en del af publikum.
På mødet blev den historiske sag belyst grundigt og underholdende med en Reimer Bo i hopla som moderator og et forrygende og veloplagt panel bestående af DR’s Trine Maria Ilsøe, Politikens Morten Skjoldager og tidligere minister Claus Hjort Frederiksen.
Under debatten kom det blandet andet frem, at Lars Findsen blev anholdt af maskingevær-bærende betjente fra indsatsstyrken i lufthavnen og under det efterfølgende grundlovsforhør i byretten. Dybt grænseoverskridende og unødvendigt, mener den medsigtede Claus Hjort, der langede hårdt ud efter regeringen og toppen af PET. Panelet kom fremragende rundt om sagen, der har sendt rystelser gennem Danmark.
Hør debatten i podcasten – Publicist.
https://open.spotify.com/episode/2HaUfpiO2kdA3WoGO33iec?si=ACPZ3URqREO5ce-g9fj_ow